VINDUESMONTØR I NORDSJÆLLAND

Kvalitet og godt håndværk går hånd i hånd. Conzept Byg er certificeret VELFAC vinduesmontør. VELFAC er et godt og solidt valg, når boligen skal have nye vinduer.

Kontakt OS

Når du vælger et vindue fra VELFAC, vælger du ikke kun godt håndværk og et vindue med minimal vedligeholdelse, du vælger også et produkt, der øger værdien i dit hjem. Desuden får du et bedre indeklima, et sikkert hjem og et energibesparende vindue. 

Vi tilbyder både reparation og udskiftning af døre og vinduer. Det er lige fra et enkelt vindue hos private til store vinduesudskiftninger i boligforeninger. Vi er certificeret vinduesmontør fra VELFAC, hvilket vil sige, at vi har et meget tæt samarbejde med VELFAC.

Vores medarbejdere uddannes løbende i de VELFAC’s forskellige produkter – både nye og gamle. I uddannelsen lægges stor vægt på behandling og montering af vinduerne.

Der er mange fordele ved at udskifte sine gamle vinduer. Ofte kan det ikke betale sig at renovere vinduerne – hverken pris- eller energimæssigt.

Nye vinduer opmåles, så de passer i de eksisterende murhuller. I de fleste tilfælde kan vi lave vinduer, der ligner de gamle, så de passer til dit hus.

Vi anbefaler altid vores kunder, der er interesserede i VELFAC, og disse unikke vinduer, til at besøge Velfac udstilling i Rødovre.

Læs mere om VELFAC her.

I udstillingen kan du ved selvsyn afprøve vinduer og skydedøre, på samme måde, som hvis du skal købe en ny bil. Der er veluddannet personale i butikken, der kan rådgive og vejlede dig om netop de vinduer eller døre, du gerne vil have, hvorefter du får et tilbud fra Conzept.

Som selvbygger kan du også selv bestille døre og/eller vinduer fra VELFAC gennem Conzept ApS og montere dem selv.

Vi monterer naturligvis også gerne vinduer fra andre producenter.

Vi hjælper dig sikkert i mål

Tag Conzept Byg med på råd, når du skal vælge nye vinduer og døre. Det er en stor beslutning, og du skal føle dig tryg, når du vælger vinduer til dit hus.

Vi hjælper dig gennem hele processen, og guider dig fra start til slut. Vi har mange års erfaring, så vi ved hvad vi taler om. 

 

Vi er naturligvis medlem af Byg Garantiordning, og rådgiver dig altid inden projektet startes. 

 

  • Vi er med dig i den indledende snak om, hvad du har brug for til dit hus.
  • Når du er klar, kommer vi og måler op til de nye vinduer.
  • Vi hjælper dig naturligvis med at holde styr på alle mulighederne undervejs.
  • Vi leverer et uforpligtende prisoverslag på vinduer, montage m.m.
  • Du får professionel montering af dine nye vinduer – og vi rydder selvfølgelig op efter os.
  • Skulle du have brug for hjælp efter vinduerne er monteret, ringer du bare.
Få et uforpligtende tilbud

KONTAKT OS

Lad os tage en snak

kvalitetssikring

Du er som kunde i Conzept Byg altid sikret, at vores byggerier er bygget veludført. Derfor laver vi en grundig gennemarbejdet kvalitetssikring og dokumentation af byggeriet. Det gør vi både ved store og mindre opgaver.

Alt køb af materialer dokumenteres. Så har du garantierne på materialerne samt et overblik over, hvor de er købt.

Med kvalitetsskema og fotodokumentation kan du både følge med i hvor langt vi er i byggeprocessen, og at arbejdet er udført efter beskrivelsen og kvalitetsnormerne.