NYT TAG ELLER TAGRENOVERING

Skal taget på huset renoveres, eller trænger det til at blive skiftet? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt OS

Hos Conzept Byg får du tagarbejde i særklasse, og arbejdet udføres af vores dygtige tømrer. Et flot tag kan være en meget vigtig del af husets udstråling. For os betyder det ikke noget, om du skal have skiftet, repareret eller have lagt et helt nyt tag. Vi klarer opgaven.

Vi er altid klar til at hjælpe og guide dig frem til et tilfredsstillende resultat. Hvis du skal have lavet tag hos os, kan du forvente høj kvalitet og en stærk kundekontakt. Vi går meget op i, at det er dine ønsker, der bliver ført ud i livet. Vi lægger aldrig skjul på, hvad der skal ske med tagarbejdet, og du vil hos os opleve, at du får en decideret fagbeskrivelse, hvor vi sammen kommer ned i de tekniske detaljer om, hvad der skal ske med taget. Det er vores erfaring, at du, som kunde, således er helt forberedt på, hvad der skal ske, når arbejdet begynder.

Vi tilbyder tagrenovering, tagudskiftning og alt andet tagarbejde. Det kan være alt fra småreparationer til udskiftninger af hele taget eller etablering af ny 1.sal.

Vi udfører typisk tagrenovering i hovedentreprise således, at vi varetager alle opgaverne i forbindelse med arbejdet, men vi arbejder naturligvis også i rene tømrerentrepriser, hvis du måtte ønske det.

En tagrenovering kan være alt fra udskiftning af dele af eller hele taget. I nogle tilfælde vil det også nødvendigt at renovere hele tagkonstruktionen.
Mange enfamiliehuse får ændret tagbelægningen fra eternit til letvægtstegl.

Vi udfører løbende vedligeholdelse, småreparationer og tagtjek.
Det kan være ordinære tilsyn, eller i forbindelse med en stormskade.

Vi kan også hjælpe med tagtjek i forbindelse med køb og salg af huse.

Renovering eller nyt?

Uanset om du skal have renoveret taget, eller have et helt nyt tag over hovedet, kan vi hjælpe dig. Tænk fremtid når du bygger.

 

Hvis du skal have et nyt tag, kan du overveje at bygge en kvist eller andet på i samme omgang. Hos Conzept Byg rådgiver og vejleder vi i mulighederne på lige netop dit hus, og vi sørger for, at du får lige præcis dét du ønsker.

 

Vi er meget professionelle, og arbejder effektivt. Vi lægger vægt på den positive oplevelse fra start til slut, og vores håndværkere rydder altid op efter sig selv.

 

Et nyt tag er ikke kun flot at se på, det forlænger også husets levetid, ligesom det øger værdien af din bolig.

Få et uforpligtende tilbud

KONTAKT OS

Lad os tage en snak

kvalitetssikring

Du er som kunde i Conzept Byg altid sikret, at vores byggerier er bygget veludført. Derfor laver vi en grundig gennemarbejdet kvalitetssikring og dokumentation af byggeriet. Det gør vi både ved store og mindre opgaver.

Alt køb af materialer dokumenteres. Så har du garantierne på materialerne samt et overblik over, hvor de er købt.

Med kvalitetsskema og fotodokumentation kan du både følge med i hvor langt vi er i byggeprocessen, og at arbejdet er udført efter beskrivelsen og kvalitetsnormerne.

Professionel partner

Vi er en del af Tagprofferne.dk sammen med 80 andre tømrermestre i hele landet.

Gennem sammenslutningen er vi hele tiden på forkant med den nyeste udvikling og uddannelse af vores medarbejdere.

Besøg tagprofferne.dk