HOVEDENTREPRISE I NORDSJÆLLAND

Hos Conzept tilbyder vi også at udføre alle former for opgaver i hoved­- eller totalentreprise.

Kontakt OS

Du kan roligt betro os denne opgave. Vi har mange års erfaring på dette område, og det giver dig som bygherre mange fordele, ligesom du kan være sikker på, at der konstant er styr på, og overvågning af, hele byggeprocessen.

Du slipper for at have løbende kontakt til de enkelte håndværkere igennem hele byggeprocessen, og som bygherre opnår du et godt byggeri uden hele tiden at skulle overvåge de enkelte detaljer. Du kan roligt slappe af, og få tid til dine egne gøremål.

Vi indgår aftaler om:

Vi udfører hovedentrepriser for både erhvervskunder og private kunder. Det er typisk i forbindelse med tagrenoveringer, om- og tilbygninger.

 

Ved hovedentreprise skal du kun forholde dig til én hovedentreprenør, som kordinerer alt arbejde under byggeriet, og du kan spare store udgifter til byggetilsyn.

 

Vi lægger vægt på vores underentreprenørers store faglige stolthed, så vi sikrer, at alle opgaver løses optimalt, og at resultaterne altid er af høj kvalitet i byggeprojektet.

 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten hos vores underentreprenører, fordi vi tilstræber, at vores kunder og samarbejdspartnere betragter vores forretning som seriøs og dygtig.

 

Vi overholder altid vores aftaler med kunden – den leverede ydelse skal stemme overens med den aftalte pris, og så skal kvaliteten altid være i orden.

 

Som kunde hos Conzept ApS er du også sikret, at byggeriet er veludført gennem vores kvalitetssikring og skriftlige dokumentation.

Få et uforpligtende tilbud

KONTAKT OS

Lad os tage en snak

kvalitetssikring

Du er som kunde i Conzept Byg altid sikret, at vores byggerier er bygget veludført. Derfor laver vi en grundig gennemarbejdet kvalitetssikring og dokumentation af byggeriet. Det gør vi både ved store og mindre opgaver.

Alt køb af materialer dokumenteres. Så har du garantierne på materialerne samt et overblik over, hvor de er købt.

Med kvalitetsskema og fotodokumentation kan du både følge med i hvor langt vi er i byggeprocessen, og at arbejdet er udført efter beskrivelsen og kvalitetsnormerne.